Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024


ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Η Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, για όλες τις βαθμίδες του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή (ΟΕΛ).

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τον τίτλο του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, θα πρέπει:

- να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον θεσπισμένο βαθμό εκπαίδευσης (δευτεροβάθμια εκπαίδευση) για την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης,

-να  ολοκληρώσουν επιτυχώς τις επαγγελματικές εξετάσεις και

-να  ολοκληρώσουν πρακτική άσκηση διάρκειας 3 ετών για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και 6 ετών για τους λοιπούς υποψήφιους.

Παρέχεται απαλλαγή σε ένα ή περισσότερα θέματα στη περίπτωση που ο υποψήφιος κατέχει ακαδημαϊκό τίτλο ανώτατης εκπαίδευσης, για την απόκτηση του οποίου εξετάστηκε στά γνωστικά αυτά αντικείμενα ή έχει επιτύχει στα γνωστικά αυτά αντικείμενα σε επαγγελματικές εξετάσεις, ισοδύναμες με τις επαγγελματικές εξετάσεις που αναγνωρίζει ο σχετικός νόμος.

Αν σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε αυτό το πολλά υποσχόμενο επάγγελμα, παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας ότι το αποστέλλετε μετά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Αν σας ενδιαφέρει το επάγγελμα του Λογιστή όλων των βαθμίδων, μπορούμε να προωθήσουμε το βιογραφικό σας στους πελάτες μας. Παρακαλώ στείλτε το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας ότι το αποστέλλετε μετά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.
.

Polaris-Audittrust

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστοτόπου χρησιμοποιούμε cookies.

Για να διατηρούμε διαφανείς τις υπηρεσίες μας ανανεώσαμε και την Πολιτική απορρήτου
Πατώντας «Αποδοχή» δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση αυτή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγχώριο δίκαιο και την Πολιτική μας για τα Cookies.