Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2024


Νομικές ανακοινώσεις

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες σχετικά με την Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε.

Η εταιρία Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. είναι  εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με αριθμό  005244601000 και η έδρα της είναι:

Δήλου 12,

145 62 Κηφισιά,

Αθήνα,

Ελλάδα

Τ: +30 210 8084538

F: +30 210 8086465

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια ανεξάρτητη εταιρία, μέλος της PrimeGlobal, μια διεθνούς ένωσης ανεξάρτητων από νομική άποψη εταιριών, και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τις ενέργειες  ή μη ενέργειες οποιασδήποτε άλλης εταιρίας-μέλους.

Αποποίηση ευθυνών

Έχουμε προβεί σε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και έγκαιρες πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο αναπόφευκτα, λόγω της συνεχούς αλλαγής των  σχετικών νόμων  και  κανονισμών, οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπό μας, ενδέχεται σε κάποιο στάδιο να μην είναι  ακριβείς ή να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις ή ακόμη και σε παραλείψεις. Συνεπώς, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι ο ιστότοπος αυτός θα είναι απαλλαγμένος είτε από ιούς ή λάθη και χωρίς παραλείψεις και καθυστερήσεις και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, είτε εκφρασμένες είτε σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας, της πληρότητας και της επικαιρότητας.

Υπογραμμίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποτελούν επαγγελματικές συμβουλές. Δεν προορίζονται να είναι μια ολοκληρωμένη αποτύπωση του νόμου ή της τρέχουσας πρακτικής, δεδομένου ότι σκοπός τους είναι η παροχή γενικών οδηγιών οι οποίες έχουν συνταχθεί για να κρατούν τους αναγνώστες ενήμερους για τις τρέχουσες εξελίξεις. Συνεπώς, παροτρύνουμε τον χρήστη να μην λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με τα θέματα που τον αφορούν, αλλά να αναζητά επαγγελματικές συμβουλές προτού προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια ή στην αποφυγή αυτής. Συνεπώς, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη αναφορικά με τις γνώμες που περιέχει ή για τα τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις ή για οποιαδήποτε απώλεια που μπορεί να προκύψει ενεργώντας  ή όχι, με βάση τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σύνδεσμοι με τρίτα μέρη

Οι σύνδεσμοι με  ιστότοπους τους οποίους  διαχειρίζονται τρίτα μέρη εκτός από την Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. και οι οποίοι περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, παρέχονται μόνο για την εξυπηρέτησή σας. Κατά συνέπεια, όταν κάποιος από τους συνδέσμους αυτούς ενεργοποιηθεί, θα βρεθείτε εκτός του ιστότοπου μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτούς τους ιστότοπους, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε σχέση με το υλικό το οποίο περιέχεται σε αυτούς. Το γεγονός ότι  σύνδεσμοι με ιστότοπους τρίτων περιέχονται στον ιστότοπό μας, σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε έγκριση του υλικού που περιέχουν ή οποιασδήποτε σχέσης μας  με τους φορείς  οι οποίοι τους χειρίζονται. 

Χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι λαμβάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την μεγαλύτερη δυνατή προστασία όσον αφορά την ασφάλεια των επικοινωνιών προς και από την ιστοσελίδα μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση ως προς το αν αυτή η επικοινωνία, είτε πριν φτάσει ή εγκαταλείψει τα συστήματά μας, θα παραμείνει εμπιστευτική.

Συγγραφικά δικαιώματα

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανήκει στην εταιρία Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. Συνεπώς, τα συγγραφικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά στα περιεχόμενα του, ανήκουν επίσης στην Κυπρής & Συνεργάτες Α.Ε. Κανένα από τα περιεχόμενα ή το υλικό που διατίθεται από τον ιστότοπο, είτε για  λήψη ή / και την κοινοποίηση του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορική εκμετάλλευση. Η προσωρινή λήψη και αποθήκευση οποιουδήποτε περιεχομένου του ιστότοπου επιτρέπεται, με αποκλειστικό σκοπό την προβολή του. Σημειώνουμε επίσης ότι οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ενδέχεται να παραβιάζει τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικών δικαιωμάτων.

Polaris-Audittrust

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστοτόπου χρησιμοποιούμε cookies.

Για να διατηρούμε διαφανείς τις υπηρεσίες μας ανανεώσαμε και την Πολιτική απορρήτου
Πατώντας «Αποδοχή» δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση αυτή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγχώριο δίκαιο και την Πολιτική μας για τα Cookies.